DIAMOND

diferit.eu

DIFERIT SRL  este o firmă cu capital privat românesc înfiinţată în anul 2001, specializată în construcția de autostrăzi, drumuri naționale, drumuri județene și comunale, drumuri urbane, alei, infrastructură rutieră rurală, platforme, trotuare, terenuri de sport, etc. Compania s-a impus pe piața construcțiilor din România prin calitatea lucrărilor executate, prin seriozitatea relațiilor cu beneficiarii și rigurozitatea cu care tratează fiecare detaliu. Strategia de abordare a DIFERIT SRL constă în realizarea lucrărilor utilizând tehnologii noi și inovatoare, care pe de o parte conduce la reducerea costurilor, simultan cu creșterea nivelului de calitate a lucrărilor și cu reducerea duratelor de execuție, iar pe de altă parte contribuie decisiv la promovarea principiului dezvoltării durabile, cu impact  favorabil asupra mediului. Succesul afacerii demarate în anul 2001 s-a datorat în special unei viziuni integratoare, o viziune orientată spre client, spre calitatea lucrărilor realizate și respectarea termenelor de execuție, aceasta fiind de altfel atitudinea care asigură succesul într-un mediu competitiv, din ce în ce mai dinamic.
DIFERIT SRL are echipă de profesioniști uniți de dorința de a-și proba valoarea, care a construit în timp o companie responsabilă și de încredere. Stabilitatea, reziliența, recunoașterea performanței și respectul față de oameni fac din DIFERIT un angajator loial și de încredere. Grupul DIFERIT are peste 250 de angajați, mai mult de 95% cu studii superioare sau calificări speciale. DIFERIT SRL are în dotare un puternic parc auto și de utilaje specifice pentru construcții și un atelier mecanic dotat cu tot ceea ce este necesar pentru asigurarea service-ului acestora.
Preocuparea managementului societății privind grija față de mediul înconjurător și reducerea impactului acțiunilor desfășurate de companie asupra acestuia a constituit o constantă de la înființare și până în prezent.

PLATINUM

acicluj.com

ACI Cluj SA este o companie de construcții cu tradiție și o experiență de peste 70 de ani pe piața din Europa si Orientul Mijlociu , a funcționat neîntrerupt în toți acești ani sub diverse forme de organizare, dar a menținut constant un portofoliu de proiecte majore, adevărate repere pentru perioadele în care au fost construite.
Cu un personal bine pregătit și o echipă de specialiști în domeniul construcțiilor, compania oferă servicii complete de la proiectare și planificare la construcția efectivă și gestionarea proiectelor. Peste 95 % dintre angajatii cu studii superioare s-au instrut si format in Universitatea Tehnica din Cluj Napoca Facultatea de Constructii , ceea ce subliniaza importanta si relevanta acestei institutii de invatamant superior. Compania se remarcă prin specializarea sa în proiecte complexe și variate, oferind servicii de construcții de calitate într-o gamă largă de domenii.de activitate.
ACI Cluj SA reprezintă o companie de construcții civile cu un potofoliu solid și cu o viziune de viitor axată pe calitate, inovație și sustenabilitate. Cu fiecare proiect finalizat, contribuie la dezvoltarea infrastructurii și la îmbunatățirea calității vieții la nivel național.

gordias.ro

Fondată în anul 2003, Gordias s.r.l. a apărut cu scopul acordării consultanţei în domeniul managementelor de proiecte şi dezvoltării afacerilor în domeniul construcţiilor metalice.
Anul 2006 a adus lansarea companiei şi în activitatea de proiectare, devenind astfel un furnizor important de soluţii integrate în domeniul construcţiilor metalice.
Ȋn anul 2011 Gordias a devenit reprezentant pe România al soluţiilor ConSteel, soft specializat pe construcţii metalice şi mixte oţel-beton.
Gordias are membri activi în Asociaţia Inginerilor Constructori Proiectanţi de Structuri (AICPS), IABSE (International Association for Bridge and Structural Engineering) şi grupuri tehnice de lucru ale organizaţiei ECCS (European Convention for Constructional Steelwork), asumând astfel un rol important în diseminarea informaţiilor de profil.

aitech.utcluj.ro

CERCETARE DE EXCELENȚĂ ÎN DOMENIUL INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ ȘI DATE MASIVE
Proiectul AITECH are ca scop creșterea capacității și performanței activității de cercetare și inovare din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN). Proiectul este focalizat pe dezvoltarea în special a excelenței și expertizei colectivelor și centrelor de cercetare care au preocupări în direcția inteligență artificială și date masive, sau domenii care utilizează intens elemente de inteligență artificială și modelarea și procesarea datelor masive. Aceste domenii specifice sunt big data, IoT, robotică, clădiri inteligente, smart cities, simulări complexe, proiectare asistată de calculator, analiză vizuală, sau utilizarea infrastructurilor de cercetare și de calcul de înaltă performanță. Cuantificarea rezultatelor se face prin stabilirea și atingerea unor indicatori de performanță, pe durata proiectului AITECH.

GOLD PLUS

amicii-building.webflow.io

Amicii Building este o societate specializată pe construcții civile, industriale și agricole cu o gamă variată de lucrări: de la structuri la finisaje.

kesz.ro

KÉSZ România este una dintre societățile determinante ale pieției de construcții din România și un actor important ale regiunii Europei Centrale și de Est. Ne mândrim cu diverse referințe de anvergură executate în domeniul industrial, comercial și în alte domenii ale investițiilor.

GOLD

cona.ro

CON-A este una din cele mai mari firme de construcții din România cu capital integral românesc privat, fondată în martie 1990. CON-A a dezvoltat unități proprii de producție, „know-how” în construcții și proiectare, acoperind întregul spectru de servicii pe care o companie din acest domeniu le poate oferi.

strabag.ro

STRABAG este activă pe piața românească din anul 1991 și și-a stabilit sediul social în București în anul 1994. În prezent, grupul STRABAG are filiale în toate regiunile importante din România. Societatea operează în toate sectoarele de construcții, în special în segmentele Infrastructură de transport și Construcții de clădiri și inginerie civilă, precum și în proiecte de construcții de mediu

mdpi.com

A pioneer in scholarly, open access publishing, MDPI has supported academic communities since 1996. Based in Basel, Switzerland, MDPI has the mission to foster open scientific exchange in all forms, across all disciplines.

SILVER PLUS

SILVER

BRONZE

SUSȚINĂTORI