Acordarea unui premiul special de către Revista Buildings

În cadrul ceremoniei de încheiere a Conferinței Aniversare C70 desfășurată vineri, 10 noiembrie 2023, Revista Buildings (MDPI-Multidisciplinary Digital Publishing Institute) a oferit un premiu special în semn de apreciere pentru un abstract extins inclus în volumul conferinței. Lucrarea selectată de comisia de jurizare a fost „Testing of Precast Concrete Shear Panels” și reprezintă o contribuție semnificativă a autorilor: Dan Miclăușoiu, Gabor-Almos Sandor, Horia Constantinescu, Bogdan Hegeș, Ovidiu Prodan și Mihai Nedelcu.

Denès Orsolya, Editor a Revistei Buildings, a avut onoarea de a înmâna personal premiul, iar Codruța Fernea, Managerul de Marketing al Companiei MDPI în România, a fost prezentă pentru a marca acest moment deosebit.

În cadrul conferinței, lucrările științifice ale autorilor vizează următoarele domenii:

– Mecanica structurilor

– Geotehnică și fundații

– Structuri din beton armat

– Structuri metalice

– Construcții civile și materiale de construcții

– Drumuri, poduri și căi ferate

– Tehnologii și management în construcții

– Instalații în construcții

– Arhitectura și grafica inginerească

– Metodologii și tehnici de cercetare cadastrală

– Tendințe actuale în predarea ingineriei civile

Modul de înregistrare, redactare a rezumatului extins precum şi datele importante ale ‎conferinței sunt disponibile pe site-ul conferinței: https://c70.utcluj.ro .

Data limită pentru ‎trimiterea rezumatelor extinse este 30 Septembrie 2023.

Rezumatele extinse acceptate ‎pentru prezentare vor fi publicate în volumul conferinței care va apărea în cadrul editurii ‎UTPRESS. ‎

Template-ul lucrarii se poate descarca de la link: C70_Extended_Abstract.doc

Link-ul pentru incarcarea lucrarilor: https://easychair.org/conferences/?conf=c70

Pentru cei interesati este disponibila posibilitatea de publicare extinsă a abstractului sub forma unui articol în jurnalul „Buildings”, cu un factor de impact de 3.8 şi clasificare Q2, în cadrul Volumului Special creat în contextul Conferinţei C70.

https://www.mdpi.com/journal/buildings/special_issues/I4BYE42MWH

Toate articolele trimise pentru publicare vor fi evaluate conform procedurilor interne ale jurnalului menționat. Articolele acceptate pentru publicare pot beneficia de o reducere de 30% din taxa de publicare, însă această reducere va fi evaluată individual pentru fiecare articol în parte. Această posibilitate contribuie la creşterea vizibilităţii lucrărilor dumneavoastră în comunitatea ştiinţifică.